pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding

INDIA-NATIE

Madrasstraat 1 - 2000 Antwerpen

INDIA-NATIE

INDIA-NATIE bestaat uit 3 bijzondere gebouwen: KESAR, JAIPAL en METI, samen goed voor een perfecte mix van 44 appartementen en woningen.
Omdat de historische handel met India niet alleen om diamant, maar in hoofdzaak om kruiden draaide, hebben de drie verschillende gebouwen in INDIA-NATIE de naam gekregen van een Indische specerij. Wij nodigen u graag uit om ze verder te ontdekken.

INDIA-NATIE maakt deel uit van de nieuwe stadsontwikkeling op het Eilandje. De vermenging van haven en stad geeft deze wijk een dynamisch en wat eigengereid karakter. Het bouwblok INDIA-NATIE geeft architecturaal vorm aan een maatschappelijke gelaagdheid en tracht op die manier bij te dragen tot een gezond stedelijk weefsel in de wijk. Geen monotone functie, maar een divers palet aan verweven functies: grondgebonden stadswoningen, appartementen met ruime terrassen, penthouse woningen met panoramische zichten, ruimte voor winkels, horeca, zelfstandige beroepen en kantoren.
Verder nog een ruime fietsenparking, een ondergrondse parkeergarage en een gemeenschappelijke binnentuin als groene oase, die gericht is op de bewoners met aandacht voor kinderen. Het is een genereuze, collectieve groene ruimte.

INDIA-NATIE heeft ook bijzondere ambities op vlak van duurzaamheid. De gebouwen beantwoorden aan de passiefstandaard. Ze verbruiken een minimum aan energie, waardoor ook hun CO²-uitstoot maximaal beperkt blijft.


bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan