pand afbeelding

volledig verkocht

MERODE 5

De Merodelei 5 - 2600 Berchem

DETAILINFO EN PLANNEN

Beweeg uw muis over de afbeelding. En klik op een gebouw, verdieping of unit naar keuze.

0.1

verkocht

1.1

verkocht

1.2

verkocht

2.1

verkocht

2.2

verkocht

appartement 3.1

2 slaapkamers

124 m² bewoonbare oppervlakte

17 m² oppervlakte terras

3.2

verkocht

4.1

verkocht

4.2

verkocht

5.1

verkocht

5.2

verkocht

6.1

verkocht

MERODE 5

Deze knappe realisatie "Merode 5" staat voor stijlvol, hedendaags wonen in een kwaliteitsvolle leefomgeving. De statige wijk rond de De Merodelei in Berchem is een vooraanstaande buurt waar wonen aanvoelt als een privilege. Op een steenworp van het Albertpark en met het centrum van Antwerpen op amper 10 minuutjes fietsen. Bovendien wordt een vlotte bereikbaarheid gegarandeerd dankzij de nabijheid van de Singel.

Bij het ontwerp van deze nieuwbouwrealisatie werd rekening gehouden met de uitzonderlijke, exclusieve omgeving. De omliggende herenhuizen, hoekgebouwen en het royaal groen werden beschermd als stadsgezicht. De architectuur van "Merode 5" verrijkt dit markante stadsgezicht met zijn heldere, sobere maar royale verschijning. Een tijdloze architectuur waarbij de focus gelegd wordt op riante raampartijen en ruime, inpandige terrassen.

De realisatie krijgt haar groene toets dankzij de gemeenschappelijke tuin.
Deze realisatie bestaat uit slechts 11 appartementen en 1 riante penthouse, waardoor de kleinschaligheid gewaarborgd wordt. Er zijn zowel appartementen met twee als met drie slaapkamers beschikbaar. De oppervlaktes van de appartementen variëren van ca 124 m² tot ca 141 m². Elk appartement kan tevens genieten van inpandige terrassen van ca 12 m² tot ca 17 m². De penthouse strekt zich volledig uit over de zesde verdieping. Met een oppervlakte van maar liefst ca 189 m² biedt deze plaats aan drie slaapkamers en twee badkamers. Het riante dakterras van ca 106 m² loopt rondom de penthouse.

Ook een volledige afwerking wordt geregeld, waarbij u nog uw eigen voorkeuren kunt kiezen in de zorgvuldig geselecteerde showrooms. Zo kunt u zelf de opstelling en materialen van keuken, sanitaire toestellen, vloeren, wandtegels en binnendeuren bepalen. Voor de rest wordt gezorgd, zodat u zorgeloos kunt aftellen naar uw nieuw appartement. Ook vloerverwarming wordt voorzien in leefruimte, keuken en badkamer.

Ten slotte zijn in de ondergrondse parkeergarage zowel autostaanplaatsen als privatieve bergingen voorzien, deze kunnen apart aangekocht worden. Een overdekte fietsenstalling in de gemeenschappelijke tuin is reeds begrepen in de prijs.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.

Het onroerend goed is beschermd als stadsgezicht (voor meer info over de rechtsgevolgen, ga naar www.onroerenderfgoed.be).

bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan