pand afbeelding

volledig verkocht door Provas Immo Management logo

BRL 64

Britselei 64 - 2000 Antwerpen

BRL 64

KLEINSCHALIGHEID – EXCLUSIVITEIT - GLAMOUR

Met deze eigenschappen kondigt PROVAS met trots de nieuwbouwrealisatie “BRL 64” op de Britselei aan. Slechts 15 appartementen, twee per verdieping, in combinatie met een ‘no nonsense’, hedendaagse architectuur van de hand van M2 Architecten (Antwerpen). Less is more, op alle vlakken. De gevels worden uitgevoerd in natuursteen gecombineerd met riante raampartijen in bronskleurig schrijnwerk. Aan de voorzijde geven alle appartementen uit op het eclectisch oud Gerechtsgebouw. Dit knappe uitzicht werd door de architect extra benadrukt dankzij kamerhoge raampartijen en een ‘Frans balkon’, ideaal om van hieruit te genieten van het metropoolgevoel.

Op de rand van het Zuid en de al even hippe ‘theaterbuurt’, met het oud Gerechtsgebouw als overbuur en het Mechelseplein als achtertuin, kunnen we dit een werkelijke toplocatie in Antwerpen noemen.
De heraanleg van de Leien en optimalisatie van de tramlijnen maken van deze locatie ook een topper qua bereikbaarheid om vlot in en uit de stad te geraken.

De appartementen op de eerste tot en met de zesde verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte van ca 76 m² en ca 81 m² en krijgen aan de rustige achterzijde een terras van ca 6 m², ideaal voor een aperitiefje met avondzon. Hier bevinden zich ook de beide slaapkamers.
De gelijkvloerse appartementen krijgen achteraan een eigen ruim terras met tuintje. Op de 7e verdieping heeft de penthouse van ca 80 m² als kers op de taart een fantastisch dakterras van ca 43 m² met fenomenale uitzichten over de stad.

Dankzij de doordachtheid waarmee de plannen werden ontworpen, kunnen deze appartementen ook perfect worden samengevoegd zodat u een riant appartement van ca 157 m² over de volledige verdieping kunt creëren. Zelfs een duplexpenthouse op de volledige zesde en zevende verdieping is mogelijk, goed voor een bewoonbare oppervlakte van ca 237 m².

In de verkoopprijs zijn reeds budgetten begrepen voor de afwerking van uw appartement. Hierdoor kan u volledig zelf de stijl en materialen bepalen van uw keuken, badkamer en vloeren in de zorgvuldig geselecteerde showrooms.

Een ruime fietsenstalling is voorzien en er is de mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging en/of autostaanplaats in de ondergrondse garage.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.

bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan