facebook pixel
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding
slider afbeelding

Lange Lozanastraat 258 - 2018 Antwerpen

1.200.000 Euro

UNIEKE ARCHITECTURALE KANTOORRUIMTE VAN CA 510 M²

Uitzonderlijke kantoorruimte met unieke architecturale waarde van ca 510 m² op de gelijkvloerse en eerste verdieping van residentie "Laloza". Een smaakvol en indrukwekkend complex ontworpen in de sixties door architect Willy Van Der Meeren, dat in 2006-2007 een transformatie kreeg van architectenkantoor Poponcini en Lootens. De ruimte bleef grotendeels bewaard dankzij de uiterlijke indeling met oog voor ruimtegevoel.

In de Lange Lozanastraat, vlakbij het zeer geslaagde nieuwe Provinciehuis. Met een goede bereikbaarheid in en uit de stad dankzij tal van invalswegen, is dit de ideale werkplek.

Het gebouw huisvestte vroeger de “Hoofdzetel van de Hypothecaire Beleggingskas”. Bij de keuze van de architect voor het kantoorgebouw heeft Willy Van Der Meeren het gewonnen van twee zeer prominente concurrenten: Renaat Braem en Paul Felix. Een zeer gewaagde keuze die laat blijken dat toen al gekozen werd voor een gedurfd, authentiek en vooruitstrevend concept.

De opdracht voor architect Willy Van Der Meeren was een weerspiegeling van hun bedrijfsimago: “rustige, familiale atmosfeer, die evenwel getuigt van dynamisme, veiligheid, behulpzaamheid en zelfstandigheid”. Het resultaat is meer dan geslaagd en werd bij de renovatie dan ook met grote zorg bewaakt.

De totale oppervlakte van ca 510 m² is speels verdeeld over 2 niveaus: het gelijkvloers en de eerste verdieping. Wat meteen opvalt is de openheid: er werd bewust gekozen voor verschillende volumes die, door o.a. wisselende niveaus, elk een eigen karakter hebben. Parket wordt afgewisseld met een duurzame vinylvloer.

U komt binnen op het gelijkvloers; het middelpunt van het kantoor. Een centrale vide creëert openheid maar door het glas blijft de privacy, ook geluidstechnisch, bewaard.

Er heerst een aangename en vernieuwende sfeer die voor eender welke onderneming op een eenvoudige manier pasklaar kan worden gemaakt. Het geheel is zeer tijdloos waardoor u met enkele nuances uw eigen huissfeer creëert. Vele van de betonstructuren zijn zichtbaar en ook originele stijlelementen van de sixties bleven bewaard.

De veelheid aan ingebouwde kasten en bureaus maken dat de ruimte meer dan instapklaar is. Mits kleine aanpassingen kan u de ruimte nog een compleet andere touch geven.

Vier cascade autostaanplaatsen met in totaal plaats voor acht wagens kunnen bijgekocht worden aan 160.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Verkoopprijs: 1.200.000 Euro, excl. registratiebelasting.

Lees meer

kenmerken

 • verdieping : 0
 • terras : ja
 • aantal garages : 1
 • bewoonbare oppervlakte : 510 m²

informatieplicht

 • bouwvergunning : ja
 • bestemming : woongebied
 • rechterlijke herstel- of bestuurlijke maatregel opgelegd : nee
 • voorkooprecht : nee
 • verkavelingsvergunning : nee

bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

 • icon Restaurant restaurant
 • icon Koffiebar koffiebar
 • icon Wijnbar wijnbar
 • icon Museum museum
 • icon Theater theater
 • icon Muziek muziek
 • icon Winkel winkel
 • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Beste bezoeker,
Bedankt voor uw bezoek aan onze site. Helaas biedt uw browser (Internet Explorer) niet langer de nodige ondersteuning om een optimale gebruikservaring te garanderen.
Wij raden u dan ook graag aan om via een andere browser onze site te bezoeken, zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Tot snel!
Team Provas


Meer weten Verder gaan