pand afbeelding
pand afbeelding

HOF TER DIERCKX

Kapelstraat 26 - 2540 Hove

DETAILINFO EN PLANNEN

Beweeg uw muis over de afbeelding. En klik op een gebouw, verdieping of unit naar keuze.

0.1

verkocht

1.1

verkocht

1.2

verkocht

2.1

verkocht

2.2

verkocht
afbeelding evolutie afbeelding evolutie afbeelding evolutie

HOF TER DIERCKX

Hof ter Dierckx is gelegen in hartje Hove, vlakbij de Sint-Laurentiuskerk en alle invalswegen.

Deze realisatie dankt haar exclusiviteit aan de kleinschaligheid, met slechts vijf appartementen die allemaal beschikken over een eigen terras en zelfs een eigen tuin van ca 100 m².

De bewoonbare oppervlakte van deze appartementen varieert van ca 71 m² tot ca 83 m², allemaal met terras. Bijkomende troef is dat elk appartement bovendien een eigen tuintje krijgt, rustig gelegen achter het gebouw. Zo wordt de uiterst centrale ligging ideaal gecombineerd met rust en groen in de achtergelegen tuinen.

Het gelijkvloersappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van ca 83 m² en heeft twee slaapkamers aan de rustige achterzijde. Van hieruit is er toegang naar het terras en de tuin.

De appartementen op de eerste en de tweede verdieping hebben allebei een bewoonbare oppervlakte van ca 71 m² met een ruime slaapkamer van ca 14 m².

Elk appartement heeft bovendien een eigen berging, begrepen in de verkoopprijs, ideaal om fietsen en tuinmeubilair te stallen.

Tussen het gebouw en de tuinen, via de doorgang in de Kapelstraat, worden open autostaanplaatsen gecreëerd die aangekocht kunnen worden aan 13.350 Euro, excl. registratiebelasting en BTW.

De afwerking gebeurt op maat, zodat de inrichting en afwerking naar eigen smaak bepaald wordt. Zo wordt in de verkoopprijs een budget voorzien om de keuken, sanitaire toestellen en vloeren te kiezen in de geselecteerde showrooms.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.


bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan