facebook pixel
afbeelding VERKOOP "DE CONSCIENCE" GESTART

VERKOOP "DE CONSCIENCE" GESTART

“De Conscience” is mooi gelegen op de hoek van de Piet Stautstraat en de Hendrik Consciencestraat in Beveren. Vlakbij het centrum en op een boogscheut van het station. Als eerste volledige BEN-woonproject is "De Conscience" een primeur voor Beveren.

“De Conscience” wordt een zeer elegante nieuwbouwrealisatie met in totaal 25 appartementen.
Deze hedendaagse appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers komen midden in een zorgvuldig aangelegde tuin- en groenomgeving.

Om de woonbeleving te optimaliseren is er bijzonder veel aandacht besteed aan de indeling en oriëntatie van de woongelegenheden, ondermeer door te kiezen voor doorzonappartementen en grote leefterrassen.

Duurzaamheid en energiezuinigheid primeren als BEN-woonproject. Een woonst die 'Bijna Energie Neutraal' is, biedt heel wat financiële voordelen.

Meer informatie over deze nieuwbouwrealisatie? Bekijk "De Conscience".

terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Beste bezoeker,
Bedankt voor uw bezoek aan onze site. Helaas biedt uw browser (Internet Explorer) niet langer de nodige ondersteuning om een optimale gebruikservaring te garanderen.
Wij raden u dan ook graag aan om via een andere browser onze site te bezoeken, zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Tot snel!
Team Provas


Meer weten Verder gaan