facebook pixel
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding
pand afbeelding

MUSEUMSTRAAT6

DETAILINFO EN PLANNEN

Beweeg uw muis over de afbeelding. En klik op een gebouw, verdieping of unit naar keuze.

individuele handelszaak 001

58,11 m² bewoonbare oppervlakte

6,51 m² oppervlakte terras

101

verkocht

appartement 201

1 slaapkamer

59,28 m² bewoonbare oppervlakte

4,57 m² oppervlakte terras

appartement 301

1 slaapkamer

59,28 m² bewoonbare oppervlakte

4,57 m² oppervlakte terras

appartement 401

1 slaapkamer

88,30 m² bewoonbare oppervlakte

4,57 m² oppervlakte terras

15,80 m² oppervlakte terras

MUSEUMSTRAAT6 - 5968989

MUSEUMSTRAAT6

Ontdek deze uitzonderlijke nieuwbouwrealisatie pal in het midden van de Museumstraat op het Zuid. Eén van de mooiste straten tussen het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en het nieuwe Zuidpark. Een uniek project met drie klassevolle doorzonappartementen, een duplex penthouse en een commercieel gelijkvloers, van de hand van POESENVANHIEL Architects (Elsene).  

Een sublieme ligging met tal van restaurants, trendy winkels en boetiekjes en de hipste cafeetjes op wandelafstand. Met de gekende “Butcher’s Store”, bakkerij Dellafaille en een grote Delhaize in de straat, is dit werkelijk een toplocatie. Bovendien is een goede bereikbaarheid gegarandeerd dankzij de nabijheid van verschillende grote invalswegen.

De appartementen op de eerste tot en met de derde verdieping hebben een bewoonbare oppervlakte van ca 59 m² en krijgen aan de rustige achterzijde een terras van ca 4,5 m², ideaal voor een aperitiefje met namiddag- en avondzon. Hier bevindt zich ook de slaapkamer met ensuite badkamer.

De gelijkvloerse commerciële ruimte krijgt achteraan een eigen terras met binnentuintje. Op de vierde en vijfde verdieping heeft de duplex penthouse van ca 88 m² als kers op de taart op iedere verdieping terrassen, wat samen goed is voor maar liefst ca 20 m² buitenruimte, met bovendien indrukwekkende uitzichten over de stad.

Dit project beschikt over alle hedendaagse luxe. Kleinschaligheid, exclusiviteit en oog voor detail staan hier centraal.

In de verkoopprijs zijn reeds budgetten begrepen voor de afwerking van het appartement. Hierdoor kan u volledig zelf de stijl en materialen bepalen van uw keuken, badkamer en vloeren in de zorgvuldig geselecteerde showroom.

Dankzij de doorgedreven isolatietechnieken en allerhande moderne oplossingen rond hernieuwbare energie (o.a. warmtepomp) wordt de energiekost tot het minimale beperkt.

Ruime fietsenstalling en mogelijkheid tot aankoop van een kelderberging.

Verkoopprijzen zijn exclusief registratiebelasting en BTW.


bovenstaande gegevens worden enkel verstrekt ter inlichting, zonder contractuele verbintenis of garantie van onzentwegen en kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden.

Lees meer

neem contact met ons op via het formulier of rechtstreeks via +32 (0)3 237 48 00 - info@provas.be

  • icon Restaurant restaurant
  • icon Koffiebar koffiebar
  • icon Wijnbar wijnbar
  • icon Museum museum
  • icon Theater theater
  • icon Muziek muziek
  • icon Winkel winkel
  • icon Bakkerij bakkerij