facebook pixel
afbeelding VERKOOP "EILAND" GESTART

VERKOOP "EILAND" GESTART

Ontdek de nieuwe realisatie "Eiland": een ontwerp van Crepain Binst Architecture op het Antwerpse Eilandje, een bloeiende buurt met de perfecte dynamiek tussen beweging en rust. "Eiland" is een herinterpretatie van de ‘art déco’ architectuur met een hip en funky straatbeeld als resultaat. De 28 appartementen staan voor een optimaal wooncomfort met een uitgekiende afwerking. Uw nieuwe thuis in de havenstad.

Met de Schelde vlakbij, strategisch gelegen tussen twee iconen, het MAS en het Red Star Line Museum, en de verdere ontwikkeling van de Cadixwijk is dit de ideale uitvalsbasis in de stad. Aandacht voor licht en zicht, water en groen. Dankzij een uitgepuurde indeling met ruimte voor eigen invulling krijgt elk appartement nog zijn eigen persoonlijkheid.

Meer informatie over deze nieuwbouwrealisatie? Bekijk "Eiland".

terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Beste bezoeker,
Bedankt voor uw bezoek aan onze site. Helaas biedt uw browser (Internet Explorer) niet langer de nodige ondersteuning om een optimale gebruikservaring te garanderen.
Wij raden u dan ook graag aan om via een andere browser onze site te bezoeken, zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Tot snel!
Team Provas


Meer weten Verder gaan