facebook pixel
afbeelding VERKOOP "THE BANKER" GESTART

VERKOOP "THE BANKER" GESTART

PROVAS stelt u met trots de nieuwste realisatie van projectontwikkelaar Odebrecht voor: “The Banker”. Belgiëlei 153 en Belgiëlei 155, de vroegere headquarters van de Corluy Bank, worden binnenkort in volle glorie hersteld door een grondige renovatie naar 24 hedendaagse, hippe appartementen. Een verhaal van grote financiële historie vertaald naar een eigentijdse woonbeleving in de stad. Urban living op zijn best.

In een gezellige, upcoming buurt waar buren elkaar kennen en alle nieuwste initiatieven elkaar opvolgen, zoals “Stadsbrouwerij De Koninck”, het vernieuwende “Fosbury & Sons”, “Pakt”, “Groen Kwartier” met “The Jane”, … Alles op wandelafstand van uw nieuwe stek.

De oppervlaktes van de appartementen variëren van ca 50 m² tot ca 146 m². Gaande van compacte studio’s met een aparte slaaphoek tot riante penthouses met grote dakterrassen en gelijkvloerse “split-level” appartementen met een eigen terras/tuin.

Meer informatie over deze nieuwbouwrealisatie? Bekijk "The Banker".

terug naar het overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken. Meer weten Verder gaan
Beste bezoeker,
Bedankt voor uw bezoek aan onze site. Helaas biedt uw browser (Internet Explorer) niet langer de nodige ondersteuning om een optimale gebruikservaring te garanderen.
Wij raden u dan ook graag aan om via een andere browser onze site te bezoeken, zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.
Tot snel!
Team Provas


Meer weten Verder gaan